Сінешапочний ракетохвостий папуга (Prioniturus discurus)

Класифікація

Царство: Тварини
Тип: Хордові
Клас: Птахи
Загін: попугаеобразних
Сімейство: Попугаева
Підродина: Справжні папуги
Рід: Ракетохвостие папуги

Зовнішній вигляд

Довжина тіла 27 см. Основне забарвлення оперення зелена. Тім'я синє, подхвостье синювате, підкрила темні, пір'я, що криють крила зелені. Дзьоб білуватий. Вперше описаний Луї Жан П'єром В'єй в 1822 році.

поширення

Живуть на Філіппінах.

Спосіб життя

Населяють вологі тропічні ліси, мангрові зарості до висоти 1750 м над рівнем моря. Живуть невеликими групами від 5 до 12 особин. Харчуються фруктами, ягодами, горіхами і насінням.

Ціна

Інші види роду «Ракетохвостие папуги»:

  • Буруйскій ракетохвостий папуга (Prioniturus mada)
  • Гірський ракетохвостий папуга (Prioniturus montanus)
  • Желтошейний ракетохвостий папуга (Prioniturus platurus)
  • Красношапочний ракеточнік (Prioniturus flavicans)
  • Зелений ракетохвостий папуга (Prioniturus luconensis)
  • Сінеголовий ракетохвостий папуга (Prioniturus platenae)